Help / Requests

To jRPG News είναι ένα site/blog που προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται αλλά και να αλληλεπιδρά με τους αναγνώστες του. Η αλληλεπίδραση, απόψεις σας βοήθησαν και θα βοηθήσουν να βελτιωθεί αυτός ο χώρος ακόμη περισσότερο.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε. Σίγουρα όχι χρηματικοί!

Πιο σημαντική βοήθεια για εμένα θα ήταν να μπορείτε να προσφέρετε διαμέσω των κειμένων σας. Θεωρώ αρκετά σημαντικό, το blog, να φέρει ένα αξιόλογο αριθμό κειμένων που θα απασχολήσουν τους αναγνώστες με τον ένα ή άλλο τρόπο. Τα κείμενα θα μπορούσαν να καλύπτουν τις εξής κατηγορίες :

1.) Reviews. Οι απόψεις σας δηλαδή για σύγχρονα ή retro παιχνίδια. Ένα review δεν είναι απαραίτητα τεράστιο. Θα έχετε παρατηρήσει ότι έχω ανεβάσει και σχετικά μικρά (Mini Reviews).

2.) Editorials. Οι απόψεις σας πάλι για την RPG επικαιρότητα ή γενικότερα για ζητήματα που αφορούν την αγαπημένη μας κατηγορία παιχνιδιών.

Επίσης, πλέον μπορείτε να κάνετε και requests! Αυτά μπορεί να αφορούν είτε τα μουσικά κομμάτια που παίζει ο player του blog είτε ακόμη και reviews παιχνιδιών.

Μπορείτε ακόμη να στέλνετε κι ερωτήσεις σας για τίτλους που δε γνωρίζετε, κυρίως retro jrpgs απ’τη Δυτική αλλά και Ανατολική αγορά, για όλα τα συστήματα. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω αρκεί να έχω γνώση για τον τίτλο/τίτλους που ρωτάτε (κυρίως απ’την PS2-era και πίσω).

Σε κάθε περίπτωση απ’τις παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μου.Πληροφορίες στη στήλη Contact.

Σχολιάστε