6 comments on “Elder Scrolls ~ Oblivion Part 2 – Ξανά και ξανά

  1. Αααχ…. Ό,τι και να πει κανείς γι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ λίγο…
    Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την πρώτη φορά που βγήκα από αυτήν την (πολύ βαρετή) σπηλιά με τα tutorials και το character creation, και αχνοφαίνονταν για πρώτη φορά ο τεράστιος κόσμος του Cyrodiil όπου μπορούσα να εξερευνήσω απ’άκρη σ’άκρη.
    Σχεδόν δεν το πίστευα πως έπαιζα ένα τόσο τεράστιο και καλοφτιαγμένο παιχνίδι εν έτει 2006. Δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό, ή ότι θα προλάβαινα στη ζωή μου να παίξω κάτι τόσο «βαθύ» όσο το Oblivion, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.

    Δε λέω. ΤΕΛΕΙΟ το Skyrim. Τελειότατο, τριμέγιστο και γαματικότατο. Αλλά το Oblivion έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, και έθεσε τα θεμέλια για το Skyrim (και πριν από αυτό, το πολύ καλό Morrowind).
    Απίστευτη εμπειρία, και από μένα έχεις τεράστιο μπράβο που ασχολείσαι ακόμα με ένα «ξεπερασμένο» παιχνίδι επταετίας, γιατί πραγματικά του αξίζει.

  2. Ευχαριστώ Yoshinatsu.

    Ξέχωρα από αυτά, πότε θα δούμε νέο κείμενο στο gamotagames.gr ?

    Μου ‘χουν λείψει ειλικρινά

  3. Τελείωνα το λύκειο όταν πρωτοβγήκε. Μια μέρα με ρώτησε κάποιος καθηγητής πού θα ήθελα να ζήσω, αν όχι στην Ελλάδα. «Στο Cyrodiil», απάντησα μελαγχολικά…

  4. Για να είμαι ειλικρινής, το Oblivion το λάτρεψα και το μίσησα μαζί. Υπέροχο παιχνίδι με φοβερό immersion, αλλά στο τέλος αποδεικνύεται… λίγο. Θα το ξανάπαιζα, τρίτη φορά, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μην έχω κάνει. Ακόμα και τώρα, η πρώτη σκέψη όταν ακούω κάποιον να παινεύει το Oblivion είναι «σιγά, το Morrowind ήταν καλύτερο…»

  5. Προφανώς δεν είναι τέλειο. Προσωπικά, εάν δεν υπήρχε το Skyrim θα το ξανα έπαιζα απ’την αρχή. Αυτό που αναφέρεις με το Morrowind το ακούω αντίστοιχα από άλλους για το Oblivion ~όταν γίνεται συζήτηση για το SKyrim 😛 ~ .

    Όλες αυτές οι εμπειρίες όμως επηρεάζονται απ’το timing , πότε ασχολήθηκε δηλαδή κάποιος με τον τίτλο. Μου φαίνεται λογικό να ισχύει για κάποιους το : Morrowind > Oblivion ή το Oblivion > Skyrim.

    Όπως και να έχει, η ιστορία έχει δείξει πως τα elder scrolls είναι ποιοτική σειρά και προσεχώς έρχεται και το Online 🙂

Σχολιάστε